Google+ Windows 8.1 Tüm Sürümler 32/64 Bit Türkçe 2014 indir | bteklinkindir

Windows 8.1 Tüm Sürümler 32/64 Bit Türkçe 2014 indir

Windows 8.1 kurulum son aşamasında 'Ayarlarınız Tamamlanıyor' ekranına (Aktivasyon resmindeki gibi) Aktivasyon yapmak için 1'e istemiyorsanız 2'ye basın kutucuğu çıkacak. Siz onaylamadıkça hiç bir işlem yapmayacak, normal kuruluma devam edip sonunda Lisansınızı kendiniz girebileceksiniz.

Hızlı indirebilmek için önce kendi Yandex Disk hesabınıza anında otomatik yükleyin sonra hesabınızdan hız sınırlaması olmadan indirin.

Başlat menü çubuğu Windows 8.1 ile gelmediğinden StarDock ile yüklemeniz mümkündür. Fakat eski alışkanlığı devam ettirmenizi tavsiye etmem, yeni şekliyle kullanın.

Dikkat: İşletim sistemi üzerinde oynanmış, modifiye edilmiş... sisteme herhangi bir şey eklenip çıkartılmış değildir! Modifiye edilmiş işletim sistemlerini kullanmayın.
Hangi sürümü kuracağını bilmeyen normal (Home) kullanıcılar için Windows 8.1 64Bit ve Windows 8.1 Pro 64Bit sürümleri uygundur.
Bilgisayarınız (eski-yeni) ne olursa olsun, Windows 8.1 istediğiniz size uygun sürümü tek menüden seçerek kurun.

Dikkat!: Belleği 2Gb ve üzeri olan kullanıcılar tereddütsüz 64Bit versiyon kurulum yapabilir. Örneğin; Windows 8.1 32Bit 2Gb bellek kullanımı %25 / 64Bit %30'dur. %5'lik küçük bir fark ile performansınızı düşürmeden genel anlamda sisteminize 64Bit katkıda bulunacaktır.
Unutmayın 32Bit programlarınız Program Files (X86) 32Bit klasörüne otomatik kurulur ve yine kullanmaya devam edebilirsiniz.





İNDİR

Bunu Sosyal Ortamda Paylaş :

Yorum Gönder